Uutiset

07.04.2015

 

Tässä pentujen sivuprofiilit noin 5 viikon ikäisenä:

Pääpoika Graciano Azul (vihreä)

IMG_0198

Niskapoika Geronimo Primero (musta)

IMG_0218

Lavatpoika Grandioso Perillo (oranssi)

IMG_0255

Peppupoika Gaspar Amoroso (punainen)

IMG_0272

Hännäntyvipoika Gerard Pique (lila)

IMG_0312

Graciatyttö Gracias a Iberima (pinkki)

IMG_0336

23.3.2015

Pennut kasvavat hyvää vauhtia.  Neliveto on jo päällä kaikilla ja tapittavat suloisilla sinisillä silmillään.  Suurin osa ajasta menee vielä unten mailla.

2.3.2015

Kävimme päivällä varoiksi vielä röntgenissä, sillä ultrassa näytti pentuja olevan 3, mutta lääkäri sanoi, että voi siellä olla vielä enemmänkin.  Odottelin, että ehkä 4 olisi tulossa.  Röntgen paljasti totuuden. 6 pentua, aika iso pentue odotettavissa.  Rosa synnytti vielä saman päivän iltana nämä kaikki 6 pentua, joista 5 on poikaa ja 1 tyttö.  Synnytys meni hyvin ja tuore äiti hoitaa hyvin jälkeläisiään.  Aika urakka on emolla, sillä hyvin usein silkit saavat 3-4 pentua kerralla.  Ehkä ajatus oli, että eiköhän tämä ole nyt sitten tässä, ettei tarvitse uudelleen vaivautua.

15.02.2015

Rosan raskaus on edennyt hienosti ja pitkähköjä lenkkejä teemme pakkastilanteen mukaan.  Ihana toppapuku suojelee tulevaa ensikertalaisäitiä ja pentuja masussa.

 

5.5.2014 Pennut ovat jo aikamoisia mötiköitä, kiinteitä ja jänteviä ja liikkuvia.  Painoa on tullut jo lähes kaksinkertaisesti.  Ovat aikamoisia ahmatteja ja Cherie on hyvin kiltisti ruokakippona.  Maistuu äitikoirallekin ruoka oikein hyvin.

30.4.2014 Cherie synnytti 5 kaunista tasaista pentua tänään.  Kolme reipasta kaunista poikaa ja kaksi kaunista reipasta tyttöä.  Emo syöttää pentujaan innokkaana ja hoitaa niitä erinomaisen hyvin:)

8.4.2014 Cherie on raskaana, kävimme ultraäänitutkimuksessa 2.4.2014,  ja pentujen odotetaan syntyvän vkolla 18.  Isä on kaunis kansainvälinen muotovalio Poppis, Curiosity Chic Choix Pop, Lahdesta.  Raskausaika on mennyt erittäin hyvin.

14.2.2014 Chérie ja Rosa ovat olleet silmätarkastuksessa ja polvilumpiotarkastuksessa Eläinlääkäriasema Ahmassa Viikissä, jossa eläinlääkäri Pekka Sarkanen käy tekemässä virallisia silmä- ja polvitutkimuksia noin kolmen viikon välein.  Hän lähettää tiedot Kennelliittoon, joka julkaisee ne kyseisen koiran tietojen yhteydessä.

Sunny Pearls Emporia Unigue, ”Rosa”, silmät  ja polvet OK

Honeycoat’s Exelent Elisa, ”Chérie”, silmät ja polvet OK, tämä oli Cherien toinen tarkastus tulevan astutuksen vuoksi ja ensimmäisellä kerralla tilanne oli myös OK

28.5.2013 Oli surullinen päivä, Tessu-vehnän oli aika siirtyä koirien taivaaseen. Tessu eli hyvän elämän, samoissa kotimaisemissa ja samassa asunnossa koko pitkän elämänsä.  Ikää Tessulle ehti kertyä 14 v 10 kk ja 8 päivää.  Se oli erittäin ystävällinen ja hyväntuulinen ja hyvähermoinen koira, terveenä sai viettää elämänsä.  Tessu syntyi käsiini ja silityksieni kera se siirtyi isoille niityille.  Suru on suuri.  Cherie ja Rosa ovat lohtunani.

 

Olemme 3 viikkoisia

Silkkiterrierin pennut syntyivät  liputuspäivänä sunnuntaina

22.1.2012   1 poika ja 4 tyttöä

Äiti ja kauniit, tasalaatuiset pennut voivat oikein hyvin

Emo: Honeycoat’s Exelent Elisa, Fin Mv

isä: Honeycoat’s Charlie Chaplin

 

20.2.2012 Ensimmäinen kuukausi on mennyt rauhallisesti, Cherie hoitaa tunnollisesti pentujaan ja maitoa on riittänyt kaikille oikein hyvin.  Kiinteätä ravintoa maidon lisäksi ensimmäisen kerran 3,5 vkon ikäisenä.  Nokare raakaa jauhelihaa.

Pennut ovat saaneet raakaa vastajauhettua paistijauhelihaa muutaman päivän kananmunankeltuaisella höystettynä.  Tänään on esimmäisen kerran vuoro koiranruualla jauhelihan ohessa,  ruuaksi on valittu korkealaatuinen, kaikki pennun hyvinvointia ja kehitystä avustava Pro Plan Puppy Small Original.

9.3.2012 Taikatassussa Klaukkalassa pentujen sirutus ja eläinlääkärintarkastus,  Johanna Vaurio lähetti  Omakoiran kautta sirutiedot Kennelliittoon.  Ernoksella tuntuivat jo molemmat kivekset.  Pennut olivat todella reippaita tarkasteltavia.

16.3.2012 Kaikki viisi yhtäaikaa puutarhassa lumilla.  Lumi maistuu aika hyvältä.  Olipa outo elementti.

23.3.2012 Electra lähti uuteen kotiin.  Sain viestin, että kotoutuminen kesti nanosekunnin. Reipas tyttö!!

 

 

31.3.2012 

Estelle, prinsessa, lähti iloisena uuteen hyvään kotiin Turun suuntaan.  Kaikki on mennyt oikein hyvin.

 

15.04.2012 Viimeinen vapaana ollut narttu Eyes On Me, sai uuden oman kodin Tuusulasta,  rohkeasti häntä heiluen  uusia kavereita tapaamaan.

 

30.04.2012 Uroksemme Ernos Award sai oman kodin Helsingin Pihlajamäestä.  Perheen äiti on Ernon uusi rakas mami.  Rohkeutta ja reippautta uusiin haasteisiin myös Lohjan mökkimaisemiin.